Trumps sjanse ved gjenvalg falt etter at han angrep Bitcoin

Donald Trumps feilbehandling av pandemien og den sivile uroen i USA demper hans gjenvalgssjanser, og Bitcoin-handelsmenn er enige.

Ikke gå glipp av markedsbevegende nyheter

Donald Trumps odds ved gjenvalg har falt kraftig, ifølge spill fra kryptohandlere. Trumps sjanse for gjenvalg har falt ned til 44%, sammenlignet med Bidens 52% sannsynlighet for seier.

TRUMP Futures stup 30%

TRUMP futures kontrakter på FTX stupte fra 62% da de ble lansert i februar til 44%, per pressetid. De tokens betale ut $ 1 for en seier. TRUMP handler nå til 44 øre, noe som tilsvarer en opplevd gjenvalgssjanse på 44%.

Kontraktene er stort sett i tråd med nasjonale valgdata. En fersk meningsmåling fra Fox, som rapportert av Politico , fant at den impekerte Trump hadde sklidd til 38% gjenvalgssjanse. Nå sa 50% av de spurte at de ville stemme på den demokratiske kandidaten Joe Biden.

En nasjonal avstemning fra Democracy Fund + UCLA Nationscape Project har Biden med en sunn 11-punkts ledelse over Trump, 50-39.

Trumps håndtering av coronavirus-pandemien og løpsopptøyene etter George Floyds død i Minneapolis har tatt en mengde på presidentens valglokal. Hans splittende administrasjon har misforstått forholdet til Kina, demontert EPA, ikke klart å svare på coronavirus-pandemien og feilbehandlet skatte- og helsereform. Demonstrasjoner mot politiets brutalitet og Trumps håndtering av dem markerer den siste episoden i en serie feilstapper siden han ble valgt.

Kryptohandlere forlater kaotisk, mislykket presidentskap

Den fallende prisen på FTX TRUMP-kontrakter står i kontrast til prisen på BIDEN-er, som nå handles til 52 øre. Ifølge eksplosive avsløringer gjort av Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver, John Bolton, i sin bok The Room Where It Happened , sa Trump til finansminister Steve Mnuchin: “Ikke vær handelsforhandler. Gå etter Bitcoin [for svindel]. ”

Boken er planlagt til utgivelse 23. juni, og seksjoner er allerede lekket til pressen. Kryptohandlere har vært raske med å forlate Trump når sjansene hans for seier i det kommende presidentvalget faller.

Trumps autoritære reaksjon på sivil uroen etter George Floyds død og den økende kritikken av hans feilbehandling av coronavirus-trusselen vil sannsynligvis skade hans sjanser for gjenvalg for en annen periode.

Gjennom USAs hele historie har syv presidenter ikke klart å vinne gjenvalg, mens 21 var i stand til å sikre seg en annen periode. I gjennomsnitt bør en sittende president har en 75% sjanse for gjenvalg, hvis de er i stand til å unngå riksrett , resignasjon , eller verre .

Den uten tvil den mest kaotiske administrasjonen i moderne amerikansk historie, har Trump ofte sendt luftmigrasjonstemming og passert skattereform tidlig i sin administrasjon som åpent målrettet hans base – upåvirket, hvite arbeiderklassestemmere.

Hans viktigste håp om en seier i november ligger i hans fortsatte innsats for å undertrykke velgerens rettigheter. Han har beskrevet poststemming som den „største risikoen“ for utsiktene til gjenvalg. Post-in-avstemning antas ofte å favorisere mer progressive politiske partier og støttes vanligvis av demokrater. Bevisene tyder imidlertid på at det har liten innflytelse på valgresultatet.

Dieser Eintrag wurde veröffentlicht unter Bitcoin. Lesezeichen für Permalink hinzufügen.