„Bare tiden kan fortelle Bitcoin og Ethereum“ Killer „. Her er hva investorer bør passe på fra nå av

Analytikere har også lagt vekt på en økende interesse for ulike delsektorer innen ETH-økosystemet

Den første og største kryptovalutaen, Bitcoin (BTC), vekket utvilsomt investorenes interesse for kryptovalutaer. Publikums oppfatning av Bitcoin har endret seg dramatisk siden året før. Fra rekordtilstrømning til Gråtoneprodukter, Guggenheims Securities and Exchange Commission-endring til Wall Street-inntreden i krypto, er listen ganske uendelig.

Blackrock-sjef Larry Fink uttalte „Bitcoin har fanget oppmerksomheten og fantasien til mange mennesker. Fortsatt uprøvd, ganske liten i forhold til andre markeder. ”

Google Trends-data indikerte nylig at søk etter begrepet „Bitcoin“ nådde 2020 høyt i det øyeblikket prisen steg over $ 19.000.

Google-søk etter Bitcoin når 2020-høyde.

Ikke bare Bitcoin, den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi, Ethereum (ETH) har også begynt å få mer oppmerksomhet. Grayscale bemerket nylig at Ethereum Trust også har sett en økning i nettotilstrømningen. Det uttalte at i 3. kvartal av 2020 var ukentlig innstrømning i Grayscale Ethereum Trust i gjennomsnitt 15,6 millioner dollar. Dette kan tyde på en økende appell hos eiendelen utenfor utviklingssamfunnet.

Analytikere har også understreket en økende interesse for ulike delsektorer innen ETH-økosystemet. Mythos Capital medstifter Ryan Sean Adams bemerket at 1% av all ETH-forsyning nå er låst i ETH-obligasjoner, noe som indikerer at mange individer søker eksponering mot Ethereum-økonomien.

Dette er ikke langt unna, da derivater fortsetter å gi Bitcoin og Ethereum et enormt konkurransefortrinn for pro investorers penger. Derfor reduseres sannsynligheten for at Bitcoin og Ethereum blir forbigått av „killer“ blockchain etter hvert som tiden går.

I tillegg til deres dominans i derivatmarkedene, kan Bitcoin og Ethereum med 97% andel av Grayscale Investment-fond også støtte denne fortellingen.

BTC / USD daglig diagram

Bitcoin handles til $ 19,050, Ethereum er på $ 592 i skrivende stund.
Her er hva investorer bør passe på fra nå av

Bitcoin og Ethereum kan få all oppmerksomheten, en analytiker antyder hva investorer bør passe på når det gjelder kryptovalutaer, markedstrender når tiden utvikler seg:

Forventet levealder og nettverkseffekt: I 2017 var øynene rettet mot noen konkurrenters blokkjeder for å være Bitcoin og Ethereum „drapsmann“ basert på gjennomstrømning eller andre faktorer som ble ansett som en fordel.

Tiden viste ellers at nettverkseffekten og forventet levealder ikke kan overstyres. Forventet levealder for noen teknologier har vært knyttet til deres alder, som er proporsjonal med deres overlevelse og hvor lenge de kan forutsies å eksistere. Hvis dette er sant, kan det antyde at jo lenger en kryptokurrency holder seg på topp 10, jo større er sjansene for dens relevans tre år etter.

Hard Forks og Code-Base Clones: En annen ting som investorer bør passe på er harde gafler og code-base kloner. Da Bitcoin Cash, Bitcoin Gold (BTG), Ethereum Classic og Dash-gafler eller kodebaserte kloner ble lansert i 2017. De blomstret i utgangspunktet, men en titt på deres nåværende pris og markedsverdi indikerer at denne tilsynelatende suksessen var en fasade.

Den totale myntforsyningen og utstedelsesgraden til en kryptovaluta: Disse har vært knyttet til en krypto eiendels prisytelse. Kryptovaluta med høy utstedelse kan oppleve problemer med å komme i pris. XRP, Chainlink (LINK), Polkadot (DOT), Stellar (XLM), Tron (TRX) og Tezos (XTZ) faller inn under denne kategorien.

Selv om disse eiendelene kan ha mange overbevisende brukstilfeller og imponerende partnerskap, kan deres massive mynttilførsel gjøre skarpe, oppadgående prisbevegelser vanskelig.

Kryptosektorer vil sannsynligvis se økt interesse: Bedømt etter brukssaken øker i 2020, inkluderer sektorene sannsynligvis økt interesse, inkludert orakler, samtrafikk, desentraliserte vekslingstokener, ikke-depotutlån og likviditetsforsyning.