Bitcoin ja kulta vs. Chainlink ja markkinoiden alttit

Mikä on altcoinin ostamisen motivaatio? Joillekin tietty altcoin on pääsy suuremman kryptovaluuttatilan eri puoliin. Vaikka jotkut tarjoavat vaihtoon liittyviä ramppeja ja ramppeja, useimmat altcoin-ostajat odottavat näitä kolikoita pienillä markkinakorkkeilla yksinkertaisesti siksi, että ne voivat kaksinkertaistaa tai jopa kolminkertaistaa muutaman päivän kuluessa. Tämä kyky ilmapalloon ja räjähtämiseen on perusero Bitcoin Revolution ja vähemmän tunnettujen altcoiinien välillä, ja tämä ero on kasvanut viime kuukausien aikana.

Koska Bitcoin alkoi tasaisesti nousta heinäkuun loppupuolella, niin luonnollisesti myös ostot ovat kasvaneet, ja sijoittajat haluavat päästä mukaan vuoden 2020 härkäajoon

Mutta onko tämä ainoa syy, miksi sijoittajat käyttävät Bitcoinia, vai katsovatko he kuninkaan kolikkoa turvallisuuden houkuttimena markkinoilla, joilla haihtuvat altcoiinit ovat yleisiä? Kuinka Bitcoin ja altcoin ostavat suuremmilla markkinoilla verrattuna suosituimpiin sijoitusvaroihin, kuten kulta ja osakkeet?

Puhuessaan AMBCryptolle Michelle O’Connor, markkinoinnin ja kannattavuusyhteisön varapuheenjohtaja, sanoi, että vähittäissijoitusalustan käyttäjät ostavat sekoitus varoja, mukaan lukien osakkeet, hyödykkeet sekä Bitcoin ja altcoins. Osakepuolella Tesla ja JP Morgan ovat kaikki raivoa, kun taas kulta on edelleen kuumaa huolimatta elokuun pudotuksestaan ​​kaikkien aikojen korkeimmasta, ja lisää, että salauspuolella se on sekoitus tavallista ja uutta.

Bitcoin on edelleen suosittu vähittäiskaupan näkökulmasta, sen hinta on 52 prosentin kaltevuus, mutta pienemmät altcoiinit, kuten Chainlink ja DigiByte, ovat mukana toiminnassa. O’Connor sanoi

„Suosituimmat omaisuuserät ovat tosiasiallisesti jakautuneet laajalle alueelle Universal Goldista (perinteinen turvasatama-omaisuus) Yhdysvaltain suosittuihin osakkeisiin, kuten Tesla, JP Morgan, aina Bitcoiniin, Linkiin ja DGB: hen. “

Voidaan ymmärtää kiinnostus Chainlinkiin, sillä markkinoiden nyt viidenneksi suurin kryptovaluutta nousi maaliskuussa alle 2 dollarista yli 19 dollariin viime kuussa, ennen kuin se laski 13,06 dollariin lehdistössä. Itse asiassa LINK sai paljon fanfareja Barstool Sportsin perustajalta Dave Portnoylta, kun hän pääsi Chainlink-markkinoille, BTC-markkinoiden lisäksi Winklevoss-kaksosilta.

Lisäksi DigiByte on maaliskuun pudotuksen jälkeen noussut 0,0033 dollarista 0,037 dollariin ennen pudotusta 0,024 dollariin. Verrattuna LINKin 39 prosentin pudotukseen ja DGB: n 35 prosentin vuotuiseen korkeimpaan tasoon, Bitcoin on laskenut vain 12 prosenttia, kun kryptovaluutta yrittää edelleen palautua, kirjoituksen aikana.

Kun tähän lisätään kahden altcoiinin yhdistetty markkina-arvo on alle 2,5 prosenttia Bitcoinin markkina-arvosta, ja sinulla on tasaisemmat Bitcoin-markkinat kuin altcoineilla, miksi kaikki kolme kryptovaluuttaa käyvät kauppaa yli 140 prosentilla kuukausittain?

No, yksi teoria voisi olla se, että Bitcoin on sijoitusmerkityksissään lähempänä kultaa kuin LINK: n ja DGB: n kaltaisilla altcoineilla. Yksityissijoittajat todennäköisesti jakavat salkunsa spekulatiivisiin omaisuuseriin, sellaisiin, joihin mahtuu LINK-, DGB- ja muita altcoineja, sekä turvasatamiin, sellaisiin, joilla on suurempia markkina-arvoisia varoja, kuten perinteinen kulta ja Bitcoin.

Tämä teoria olettaa, että sijoittajat katsovat Bitcoinia turvallisuudeksi kryptovaluutta-alueen sisällä ja ulkopuolella, tilassa, jota käyttävät perinteisemmät varat, kuten hyödykkeet ja osakkeet. Salauskohtaiset vähittäiskauppiaat käyvät siis kauppaa yhdellä kolmesta tavasta, spekulatiivisilla [vain altcoins], konservatiiveilla [vain Bitcoin] ja sekoitetuilla [altcoins ja Bitcoin], entistä enemmän nyt kuin koskaan ennen.

Toinen mielenkiintoinen kohta O’Connorin lausunnosta on vakiintuneiden altcoiinien, kuten ETH : n ja XRP: n , puuttuminen , jotka molemmat ovat nähneet voimakkaita hintavaihteluja viime kuukausina, etenkin edelliset. Suosituimpien kolikoiden ja voimakkaiden altcoinien ottaminen ja salkun muodostaminen niistä näyttää olevan uusi suuntaus. Vaikka tämä suuntaus vaikuttaa huonosti strukturoidulta, se on silti osoitus siitä, että Bitcoin pysyy vahvana sekä todellisessa hintaliikkeessä että odotettavissa olevissa hintaliikkeissä.