Prijsvoorspelling Bitcoin Cash: BCH stijgt naar $ 340, analist

De prijsvoorspelling van Bitcoin Cash verwacht een stijging tot $ 340.

De prijsvoorspelling van Bitcoin Cash door Zil suggereert dat de cryptocurrency snel zal stijgen naar de $ 341, nadat hij boven een dalend driehoekspatroon is gebroken. De BCH-prijslijn observeerde gedurende de dag grillige bewegingen.

De cryptocurrency werd op 23 oktober verhandeld tussen $ 264 en $ 276. De prijs benaderde het hoogste punt van een dag van $ 276,21 en daalde naar het laagste punt van een dag van $ 264,17 tijdens de 24-uurs handel.

Bitcoin Cash-prijsvoorspelling: waar gaat BCH naartoe?

Bitcoin Cash heeft een enorm driehoekspatroon gevormd op de weekgrafiek. De Trading View-analist Hossein Mansouri is van mening dat de cryptocurrency bijna een opwaartse uitbraak heeft gezien, en dat kan de cryptocurrency naar grotere hoogtepunten leiden.

De Relative Strength Index (RSI) werd opgetekend rond 55,00. De technische indicator lijkt naar boven te gaan en het handelsvolume en de prijsvolatiliteit van de cryptocurrency zijn sterk afgenomen. Dit duidt meestal op een aanstaande uitbraak.

Een pauze over de dalende trendlijn wordt gevolgd door een nieuwe test van de gebroken trend, volgens het idee van de analist

Als we naar de bovenstaande grafiek kijken, wordt de prijs vanaf eind 2018 ondersteund door een continu stijgende trendlijn. Dit grote patroon begon zich te vormen tegen het einde van 2017, toen de cryptocurrency zijn langdurige daling begon.

De Trading View-analist Zil trok nog een dalende driehoek op het dagelijkse tijdsbestek voor het BCHUSD-handelspaar. De prijs lijkt de dalende weerstand nabij de $ 270 te testen.