Trumps sjanse ved gjenvalg falt etter at han angrep Bitcoin

Donald Trumps feilbehandling av pandemien og den sivile uroen i USA demper hans gjenvalgssjanser, og Bitcoin-handelsmenn er enige.

Ikke gå glipp av markedsbevegende nyheter

Donald Trumps odds ved gjenvalg har falt kraftig, ifølge spill fra kryptohandlere. Trumps sjanse for gjenvalg har falt ned til 44%, sammenlignet med Bidens 52% sannsynlighet for seier.

TRUMP Futures stup 30%

TRUMP futures kontrakter på FTX stupte fra 62% da de ble lansert i februar til 44%, per pressetid. De tokens betale ut $ 1 for en seier. TRUMP handler nå til 44 øre, noe som tilsvarer en opplevd gjenvalgssjanse på 44%.

Kontraktene er stort sett i tråd med nasjonale valgdata. En fersk meningsmåling fra Fox, som rapportert av Politico , fant at den impekerte Trump hadde sklidd til 38% gjenvalgssjanse. Nå sa 50% av de spurte at de ville stemme på den demokratiske kandidaten Joe Biden.

En nasjonal avstemning fra Democracy Fund + UCLA Nationscape Project har Biden med en sunn 11-punkts ledelse over Trump, 50-39.

Trumps håndtering av coronavirus-pandemien og løpsopptøyene etter George Floyds død i Minneapolis har tatt en mengde på presidentens valglokal. Hans splittende administrasjon har misforstått forholdet til Kina, demontert EPA, ikke klart å svare på coronavirus-pandemien og feilbehandlet skatte- og helsereform. Demonstrasjoner mot politiets brutalitet og Trumps håndtering av dem markerer den siste episoden i en serie feilstapper siden han ble valgt.

Kryptohandlere forlater kaotisk, mislykket presidentskap

Den fallende prisen på FTX TRUMP-kontrakter står i kontrast til prisen på BIDEN-er, som nå handles til 52 øre. Ifølge eksplosive avsløringer gjort av Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver, John Bolton, i sin bok The Room Where It Happened , sa Trump til finansminister Steve Mnuchin: “Ikke vær handelsforhandler. Gå etter Bitcoin [for svindel]. ”

Boken er planlagt til utgivelse 23. juni, og seksjoner er allerede lekket til pressen. Kryptohandlere har vært raske med å forlate Trump når sjansene hans for seier i det kommende presidentvalget faller.

Trumps autoritære reaksjon på sivil uroen etter George Floyds død og den økende kritikken av hans feilbehandling av coronavirus-trusselen vil sannsynligvis skade hans sjanser for gjenvalg for en annen periode.

Gjennom USAs hele historie har syv presidenter ikke klart å vinne gjenvalg, mens 21 var i stand til å sikre seg en annen periode. I gjennomsnitt bør en sittende president har en 75% sjanse for gjenvalg, hvis de er i stand til å unngå riksrett , resignasjon , eller verre .

Den uten tvil den mest kaotiske administrasjonen i moderne amerikansk historie, har Trump ofte sendt luftmigrasjonstemming og passert skattereform tidlig i sin administrasjon som åpent målrettet hans base – upåvirket, hvite arbeiderklassestemmere.

Hans viktigste håp om en seier i november ligger i hans fortsatte innsats for å undertrykke velgerens rettigheter. Han har beskrevet poststemming som den „største risikoen“ for utsiktene til gjenvalg. Post-in-avstemning antas ofte å favorisere mer progressive politiske partier og støttes vanligvis av demokrater. Bevisene tyder imidlertid på at det har liten innflytelse på valgresultatet.